Mina Tjänster

Att vända upp och ner på en bransch

minatjanster.se

En idé & en PPT

Mina Tjänster kom till Oh My när det enda som fanns var en idé och en Power Point-presentation. Idén var att samla alla digitala tjänster i samma tjänst och erbjuda möjligheten att överblicka, stänga av och teckna sig för nya tjänster på ett enkelt sätt. Detta kan vara abonnemangstjänster som exempelvis Viaplay, Netflix, ditt telefonabonnemang eller gymkort.

”Det fanns en entusiasm hos grundaren som smittade av sig. Det kändes som att han inte såg det problem som det innebär att vända upp och ner på en bransch. Han såg möjligheter och då gjorde vi det också.”

Christian Albinsson

Att starta någonting från noll som ingen annan tidigare har gjort kräver förstås en hel del. Mina Tjänster är en väldigt enkel idé men det är ett väldigt tekniskt komplext system som krävs för att kurera alla kundens tjänster i en miljö – många olika lösningar ska prata med varandra och grunden är en intrikat koppling till ditt Bank ID. Oh My har hjälpt till med design, konceptualisering, UX och webbutveckling, samt PR och marknadsföring.

”Det kändes rätt direkt när vi hörde om idén och grundarna har verkligen gjort ett imponerande jobb. De har first mover advantage och Mina Tjänster kan bli hur stort som helst.”

Christian Albinsson

Idag fortsätter Oh My! som en delägare till Mina Tjänster tillsammans med storinvesteraren Swedbank. Mina Tjänster-teamet jobbar på såväl utlandsexpansion och app-integreringar och vi önskar och tror det kommer gå precis så bra som alla hoppas.

minatjanster.se