Experter möter experter


Blanda är bäst. Det gäller inte bara drinkar, utan kompetens på byråer också. På Oh My! har vi experter på print och digitalt, och allt som krävs däromkring för att göra resultatet ännu bättre. Vi kombinerar våra experter beroende på uppdrag, ibland i något oväntade konstellationer, för att få fram det allra bästa resultatet. Det blir som skarpast då, tycker vi.

Schysst!


”Vi vill bli Sveriges schystaste arbetsplats. Det är ett offensivt mål, men vi vet ju att rätt medarbetare också attraherar spännande kunder.”

Vår modell


Knepiga kommunikationstermer och invecklade modeller är inte vår grej. Därför har vi tagit fram en egen arbetsmodell som passar allt från journalister och utvecklare, och så klart alla kunder vi jobbar med. Det behöver ärligt talat inte vara mycket svårare än såhär för att nå succéleveranser.

Ta en titt runtomkring.

Här levererar vi en omvärldsanalys av problemet vi ska lösa. Vilka har löst liknande problem? Hur såg det ut? Och vem gjorde det absolut bäst? Hur kan vi göra det ännu bättre? Du som kund får en leverans där vi lägger en grund för projektet att stå på. Här tar vi emot med- och mothugg innan vi enas om åt vilket håll projektet är på väg.

Vad vi kan


Klicka dig in för att läsa vad vi kan göra för dig.