Vill du jobba här?
Välkommen!


Vi gillar trevliga personer med talang för text, kod eller design. Gillar du schyssta kollegor, kreativa kunder och snabb utveckling – då passar vi nog finfint ihop, och hoppas att du hör av dig.

Stockholm/Piteå

Interactive Art Director

Är du Oh My!s nya digitala designer? Se hit!

Ansök här

Stockholm & Piteå

Full-stack-utvecklare

Vi söker nu två stycken full-stack-utvecklare!

Ansök här

Vad är grejen med Oh My?


Väx ett varv runt jorden

Vi tror att människor växer av att få se nya saker. Äta nya maträtter, gå på annorlunda trottoarer och lyssna på ett språk de inte begriper. Därför ger vi våra anställda möjlighet att åka iväg och jobba på distans, om de vill. Allt du behöver är internetuppkoppling och arbetsuppgifter som går smidigt att lösa på distans.

Svetta upp lönen

Delad glädje är dubbel glädje, även när det kommer till svett. Därför får alla medarbetare som tränat och publicerar en svettig bild på sig själv på vår privata Instagramkanal 50 kronor extra i lön. Tränar du tio gånger en månad blir lönen 500 kronor högre. På så vis hjälper vi till att motivera varandra, och kan dessutom fira träningsvärken med lite dyrare lunch.

Lyssna på en snackis

Ett ständigt lärande, det är en av våra viktigaste beståndsdelar. Därför bjuder vi på Oh My! in de vi tycker är allra bäst inom sitt område, för att föreläsa om sina tankar, erfarenheter, snedsteg och succétramp. Under tiden passar vi på att ställa de där frågorna som vanligtvis inte hinns eller vågas ställas i mötesrummet