Vi kan bli kära i dig


Vi blir lätt svaga i knäna för riktigt bra idéer. Därför hjälper vi till att höja mindre startups och entreprenörer vars idéer vi tror extra mycket på, och ser tillsammans till att företaget når ännu längre.

Har du också en bra idé och tror att ett partnerskap
med oss skulle sitta fint?

BERÄTTA OM DIN IDÉ SÅ HÖR VI AV OSS!

Smiling

På plats i Gambia för att skriva en kandidatuppsats insåg Oscar Carlsson och Joakim Söderling att det fanns en möjlighet att skapa en klassisk win-win-situation. Gambia är bra på att odla cashewnötter, och Fairtrade-märkta nötter fanns inte på den svenska marknaden. Joakim, Oscar och kollegan Linnéa Söderling kom till Oh My! med en idé om ett nytt snacksvarumärke och redan ett år efter första mötet fanns Smiling Cashew på Pressbyrån. Oh My! har designat påsarna, byggt upp hemsidan och skapat PR, och gick även in som delägare i början.

smilingcashew.com

Gastrologik

Gastrologiks grundare Jacob Holmström och Anton Bjuhr kom till Oh My! med drömmen om en egen stjärnkrog. Förutom ett namn och en utblåst lokal på Östermalm i Stockholm var det mesta ett blankt papper, ett papper som kom att bli en av framgångsfaktorerna. Gastrologik kör på ett menylöst koncept, där besökarna hamnar helt i händerna på kockarna. Den kommunikativa idén gav stor uppmärksamhet i medier världen över. Oh My! gick in som delägare, hjälpte till med kommunikationen och byggde Gastrologiks avskalade webb. Ett år efter öppningen fick Gastrologik en stjärna i Michelineguiden.

gastrologik.se

En idé var född

Varför ser alla sportresor likadana ut – ett sunkigt hotell, en biljett till en match och sedan en evighetslång väntan på en flygplats? Tillsammans med personer med stor erfarenhet av sportresebranschen tog de tag i saken och grundade Dynamo Sports & Incentives. Oh My! blev tillfrågade att hoppa på, och det gjorde vi så klart. Förutom ett delägarskap har vi arbetat med kommunikationen och byggt webbsidan.

dynamosports.se